Dorje / Vajra Mandala - Kunskapens förmedlare - Buddhismens skyddssymbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
205-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Dorje / Vajra Väggdekoration

Dorje har schamanistiskt ursprung och utmärker en buddhistisk symbol för den orubbliga vägen till upplysning. Översatt betyder Dorje "oförstörbar diamant" eller "Stenarnas herre". Dess spännen symboliserar den åttafaldiga vägen inom buddhismen. Inom hinduismen bär Dorje det sanskritiska namnet "Vajra", men den är också känd som "åskväder" eller "scepter". Ursprungligen användes Dorje av tibetanska läkare som ett energetiskt helande instrument, för rening av auran och för att lösa upp energetiska blockeringar. Det populära buddhistiska ritualinstrumentet ansågs vara en skyddssymbol och ett meditationsobjekt och tillverkades av metall, bergkristall eller andra ädelstenar.

Vid noggrann betraktelse av himlen kan man se att Dorje även är en symbol för stjärnbilden Orion, tecknet på förvandling och transformation. Den beskrivs också som "kunskapens bringare", eftersom regelbunden hantering kan främja den mentala utvecklingen. En Dorje har två energipoler, vilket betyder att energi flödar genom åskväder. Skaffa därför denna positiva energi till ditt hem i form av en väggdekal, och du kommer att märka hur din energiflöde börjar flöda. Väggdekorationen passar även utmärkt för meditationsrum, yogarum eller massagestudios för att sprida kraft och harmoni.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för rum, utan även för siffror och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration, står den specifika Feng Shui betydelsen.

Dorje / Vajra Mandala - Kunskapens förmedlare - Buddhismens skyddssymbol - Wallsticker

440,00 kr