Ändlösa Knuten med Lotusblomma - Yoga Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
149-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Ändlösa Knuten med Lotusblomma Yoga Väggdekoration

Den ändlösa knuten är ett av de åtta lycksymbolerna från Ashtamangala, som vi känner till från hinduiska och buddhistiska religioner och världsåskådningar. I det tibetanska området är den ändlösa knuten ett populärt motiv för väggbonader och väggdekorationer. Som ett av de äldsta bevarade symbolerna representerar den också eviga knuten, Buddha-knuten eller den ändlösa knuten, ett andligt tecken för harmoni, gynnsamma omständigheter och ett långt liv. Likaså representerar knutmönstret inom buddhismen Buddhas sinne och oändligheten av hans visdom och medkänsla. Dess invävda trådar utan början och slut symboliserar varelsens oändlighet och pekar på sambandet mellan alla existerande ting: Allt är kopplat till allt. Även detta liv med livet efter detta.

Lotusblomman kallas också den Heliga Blomman. Den symboliserar visdom, upplysning och renheten i sinnet och är ett av de äldsta och mest meningsfulla lycksymbolerna. Blomman har en mycket djupgående betydelse eftersom den växer upp från slammet till vattenytan för att blomma vackert. När det blir mörkt stänger sig blomman och sjunker åter under vatten. Vid gryningen stiger den upp igen

Som asiatisk väggdekoration är den ändlösa knuten väggdekoren lämplig för alla som strävar efter insikt, och som i de förenade kraftfulla symbolerna söker lycka, helande, lugn och positiva vibrationer. Den dekorativa väggprydnaden påminner dig om att du är en del av en större helhet. Även du bär den gudomliga gnistan inom dig! Allt är ömsesidigt beroende av varandra. Betrakta väggsymbolen och meditera över allt livs samhörighet. Känn djupt inom dig medkänsla för dig själv och andra. Du är aldrig ensam!

Ändlösa Knuten med Lotusblomma - Yoga Wallsticker

290,00 kr