Mandala Lotus med Om-symbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
100-WTC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Mandala Lotus med Om Symbol Wallsticker

Mandalas, dessa cirkulära, färgglada kraftsymboler, har fascinerat mänskligheten i tusentals år. Ordet "Mandala" betyder "cirkel runt vilken allt snurrar" på sanskrit, det forntida indiska språket. De symboliserar avslappning, glädje, skönhet, harmoni och läkning. De främjar också kreativitet, stärker ditt förtroende, utstrålar glädje, ger styrka och inre frid. Att betrakta en Mandala är som en meditativ upplevelse som leder oss till vår mitt och sänder helande impulser. Denna betraktelse stöder på ett fascinerande sätt att centrerar på vår egen kärna och den eviga sanningen inom oss. Det lugnar nerverna och talar till själen på en djup, omedveten nivå.

Denna Mandala väggdekal i form av en lotusblomma har en stärkande och harmoniserande effekt. Lotusblomman kallas inte för intet den "heliga blomman": inom buddhismen är den symbolen för hjärtats renhet, lojalitet, skaparkraft och upplysning. "Om" är det kosmiska ur-ljudet som finns i mitten av lotusblomman i väggmålningen. Det har använts i tusentals år för att föra kropp, sinne och själ i harmoni. Det sägs att kraftsymbolen förstärker livsenergin, ger skydd och frid, och stödjer vår jordning och rening. Så det är perfekt för att dekorera yogastudior, behandlingsrum för alternativa behandlare, naturläkemedelspraktiker, skönhetssalonger, meditationsrum och naturligtvis ditt eget hem. Denna väggdekoration kan hjälpa dig att återansluta till din egen kreativa livsenergi och flöda med den. Nya saker kan organiseras och genom kreativ design kan mycket inre kraft och glädje frigöras.

Viktigt: Det är bäst att installera det tillsammans med någon annan och ta med lite tid och tålamod.

Feng Shui-mått: Feng Shui gäller inte bara rum, utan även antal och storlekar. När du väljer storlek på vår väggdekoration är respektive Feng Shui betydelse viktig. På så sätt kan dimensionerna ytterligare förstärka den positiva effekten av mandala!

Mandala Lotus med Om-symbol - Wallsticker

630,00 kr