Yoga Mandala Lotus Boho - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
229-WTC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Yoga Mandala Lotus Väggdekoration

Mandalan är ett utsnitt från det kollektiva omedvetna och en avbild av skapande mångfald. De ornamentala bilderna är ett överfört kulturarv från mänskligheten inom hinduismen och buddhismen. En mandala pekar alltid mot mittpunkten och återfinns överallt i naturens former, som människoögats iris, planeterna eller ett snäckskal. Mandalas är konstfulla cirkelbilder som bjuder in till att fördjupa sig i bildens rum för att uppleva de djup och energier som blir märkbara här. Blandningen med boho-stilen från hippie-eran flyter samman på ett harmoniskt sätt i detta väggklistermärke.

Ta dig tid och utforska inte bara bilden med dina jordiska ögon utan med alla dina sinnen. När man fördjupar sig i mandalans centrum genom meditation eller trans, begiver man sig på en resa in i sitt eget jag. Därför används mandala väggbilden gärna i meditationsrum, yogastudios eller naturläkares rum. Den bohemiska väggklistermärken är den perfekta inredningsstilen inte bara för konstnärer eller fria själar, även för dem som vill njuta av mångfalden i sina egna fyra väggar. Vid monteringen är det dock viktigt att detta görs av två personer och att man tar sig tid och tålamod.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för rum utan även för tal och storlekar. Vid valet av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui-betydelsen viktig. Så kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten!

Yoga Mandala Lotus Boho - Wallsticker

440,00 kr