Buddha Meditation Mandala - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
168-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Mandala med mediterande Buddha Wallsticker

Mandala talar till vårt undermedvetna, där specifika färger och former stimulerar särskilda delar av vår själ. Detta avslöjas genom visst agerande och känslor. Att betrakta ett mandala liknar en meditativ upplevelse och kan föra dig tillbaka till din inre mittpunkt. Kraftsymbolerna är en spegel av vår själ och kan avslöja djupt dolda sanningar. Cirklar hjälper oss att centrera vår mittpunkt, vilket samlar själsliga energier. Avslappningsövningar med dessa andliga cirkelbilder stärker vår avslappning, glädje, kreativitet, skönhet, harmoni och helande.

I buddhismen betyder Buddha en varelse som genom egen kraft har uppnått sitt sinnes renhet och fullkomlighet och därmed fullständig visdom. Genom sitt exempel visade han att var och en har potentialen att fullända sig själv och kan utveckla den genom lämplig mental träning.

Ett mandala i ditt hem, på kontoret eller vid en meditationsplats ger en kraftgivande och harmoniserande effekt. De cirkelrunda kraftsymbolerna tjänar även till att aktivera självläkande krafter och kan ha en positiv inverkan på olika sjukdomar. Under meditation övar du kontroll över ditt eget sinne och sökandet efter upplysning. Därför passar väggtatueringen med mandala och den mediterande Buddha i lotusställning perfekt som väggdekor i yogastudios. Men även för behandlingsrum hos naturläkare, naturliga hälsopraktiker, skönhetssalonger, meditations- och Feng Shui-rum, samt för det egna hemmet är väggmålningen mycket lämplig.

Feng Shui mått
Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan även för tal och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui-betydelsen viktig. Således kan måtten förstärka den positiva effekten ytterligare!

Buddha Meditation Mandala - Wallsticker

380,00 kr