Mandala Lotus Yoga Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
176-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Yoga Lotus Mandala Väggdekoration

Lotusblomman är en av de viktigaste symbolerna inom buddhismen och hinduismen och representerar transformation, renhet, kärlek, visdom och spirituell upplysning. På samma sätt som Buddha uppnådde sin upplysning efter att ha upplevt polariteter såsom rikedom och fattigdom, kan även vår inre skönhet stråla genom insikt. Medvetandets utveckling symboliseras av den öppnande lotusblomman.

Mandalas används för avslappning och helande och uttrycker därför glädje, kreativitet, skönhet och harmoni. Mandalamönstret finns överallt i naturen och kan därför ha en harmoniserande effekt på oss. Betrakta lugnt mitten av din vackra väggdekoration och finn tillbaka till din mittpunkt efter en stressig arbetsdag. Som ett hjälpmedel för meditation kan den hjälpa till att uppnå ett meditativt tillstånd och centrerande. Men även på arbetsplatsen kan lotusblomma-väggdekoren främja din kreativitet och ge lugn.

Vår väggdekal passar perfekt i varje naturläkningspraktik, kosmetik- och yogastudio, men också i ett meditationsrum och naturligtvis i ditt eget vardagsrum eller sovrum. Beställ din mandala väggdekal i vår butik och få din lotusblomma väggdekoration bekvämt levererad hem.

Feng Shui Mått

Feng Shui gäller inte bara för utrymmen, utan också för tal och storlekar. När du väljer storlek på vår väggdekoration, är den specifika Feng Shui-betydelsen angiven. På så sätt kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten av Livets blomma!

Mandala Lotus Yoga Wallsticker

380,00 kr