Mandala Punkter Lotus Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
145-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Mandala med Punkter - Yoga Wallsticker

Lotusblomman är en av de viktigaste symbolerna inom österländska filosofier. Legenden säger att Buddha föddes i en lotusblomma. Därför avbildas Buddha ofta mediterande i lotussittning på en lotus. Men också för att han, likt lotusplantan, växte genom smuts eller motgångar och därigenom blommade ut till en vacker blomma, eller uppnådde upplysning.

Som en symbol för spiritualitet är lotusblomman förknippad med många positiva associationer. De inre skönheten hos allt levande utvecklas genom tillämpningen av Buddhas dygder, likt en stängd knopp som nu blommar. Även medvetandets utveckling symboliseras av den öppnande lotusblomman. Lotusblomman står även för visdom och sinnes renhet och är ett av de åtta buddhistiska lyckosymbolerna.

Mandalas används för avslappning och helande. De uttrycker glädje, kreativitet, skönhet och harmoni. Mandala punkterna som omger lotusblomman påminner om Livets blomma, som också är en mandala och harmoniserar alla utrymmen. Den dekorativa lotusblomma-mandalan utvecklar som väggklistermärke en kraftgivande och harmoniserande effekt i ditt hem, kontor eller på din meditationsplats.

Betrakta i fullständig harmoni din vackra mandala väggdekor och återfinn din inre mittpunkt efter en ansträngande arbetsdag. På arbetsplatsen främjar en lotusblomma-väggdekal din kreativitet, ger kraft och inre frid. Vårt högkvalitativa väggdekal passar också utmärkt för att förgylla yogastudios, naturläkningspraktiker, kosmetikstudios, meditationsrum och naturligtvis ditt eget hem.

VIKTIGT
Monteringen bör göras tillsammans med någon och kräver lite tid och tålamod.

Mandala Punkter Lotus Wallsticker

630,00 kr