Mandala Blomma - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
240-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Mandala Blomma Väggdekoration

Termen mandala kommer från det indiska högspråket Sanskrit och betyder cirkel, runt vilken allting roterar. Cirkeln är symbolen för själen och står för universum och världsordningen. Det representerar ett utsnitt från det kollektiva omedvetna och en avbild av skapande mångfald. Formerna och siffrorna i mandalas symboliserar alla livsformer i hela universum, från vilket allting har sitt ursprung. De ornamentala bilderna är ett överfört kulturarv från mänskligheten inom hinduismen och buddhismen. De konstfulla cirkelbilderna inbjuder till att dyka in i deras rymd för att uppleva de positiva energierna och helande impulserna som blir märkbara här.

Lotusblomman är den ursprungliga symbolen för kärlek, liv och världens gudomliga ljus. Som mandala symboliserar den förändringar och en ny början, vilket öppnar upp många möjligheter att uttrycka känslor. Med sitt harmoniska energimönster är blomman i många spirituella traditioner det viktigaste elementet i helig geometri. Ta dig tid och utforska blommandalan inte bara med dina jordiska ögon utan med alla dina sinnen. När man fördjupar sig i mandalans centrum genom meditation, begiver man sig på en resa till sitt innersta. Därför används mandala väggdekorationen gärna i meditationsrum, yogastudios, ayurvedahotell eller av spirituella människor och naturläkare. En fin och stor presentidé för mandalafans.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan även för tal och storlekar. Vid valet av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui-betydelsen viktig. Så kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten!

Mandala Blomma - Wallsticker

500,00 kr