Venusblomma (Kontur) - Kvinnlighet, kärlek, skönhet, harmoni, relation - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
150-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Venusblomman Väggdekal

Venusblomman som ett spirituellt symbol representerar harmoni, fred, kärlek och skönhet. Genom dess geometriska form som är uppbyggd enligt det Gyllene snittet, skapar den ett harmoniserande, neutraliserande och lugnande vibrationsfält. Experiment har visat att tecken och symboler skapade enligt det Gyllene snittet har en balanserande och centrerande effekt på en djupare medvetandenivå.

Den stjärnformade Venusblomman med sina fem kronblad återspeglar mönstret som Venus skapar i sin bana runt solen. Det kallas även för Venus-pentagram. Pentagrammet, en urgammal skyddssymbol, är en symbol för Helig geometri och innehåller det Gyllene snittet.

Många blommor visar denna pentagramform, vilket är varför vi uppfattar dem som vackra. Men inte bara blommor, även vi själva, vårt ansikte och vår kroppsbyggnad är uppbyggda enligt detta mönster.

Med Venusblomman som väggdekoration strålar Venus oändliga kärlek ner på dig och för med sig lycka, glädje, fred och positiva vibrationer till ditt hem. Venusblommans energi ska främja helande och harmoni, var den än behövs.

Som en väggdekal ska Venusblomman skapa en kärleksfull, helande och harmonisk rumenergi. Den spirituella väggdekorationen är en vacker presentidé för kvinnor, flickor, naturälskare, örtmagiker, naturläkare, coacher, astrologer eller naturligtvis även för män och för det egna ateljén, vardagsrummet, barnrummet eller sovrummet.

OBS: erbjudandet inkluderar endast 1 väggdekal. Produktbilden med 2 dekaler är endast för att illustrera. Om du vill ha en dekoration av 2 klistermärken måste du beställa artikeln två gånger.

Venusblomma (Kontur) - Kvinnlighet, kärlek, skönhet, harmoni, relation - Wallsticker

100,00 kr