Mandorla Mandala - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
364-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Mandorla Mandala - Wallsticker

Geometriska mönster, som vackra mandalafigurer, följer det gyllene snittet och tilltalar vår känsla för skönhet. Därför är mandalor inte bara mycket kraftfulla utan också vackra att betrakta. Inget i universum har uppstått av ren slump, allt följer den heliga geometrin.

Väggklistermärket består av tolv mandorlasymboler och är besläktat med livets blomma. Mandorlasymbolen, även känd som Vesica Piscis eller fiskblåsan, ligger till grund för detta mandala. Den uppstår som en överlappning mellan två sammanfallande cirklar. I livets blomma finns därför många mandorlas. Denna ovala form finns i naturen exempelvis där den yttre världen möter den inre världen och därur nytt liv uppstår: ögon, mun, kvinnligt könsorgan. Därför betraktas Vesica Piscis också som en feminin och kreativ symbol. Mandorlaenergin främjar kreativitet, fruktbarhet och andligt uppvaknande.

Väggdekorationen påminner dig om att koppla mer till ditt inre. Dra tillbaka din uppmärksamhet från den yttre världen och fokusera mer på dig själv! För den yttre världen är bara en spegelbild av din inre värld. När du har hittat din inre mittpunkt är du lugnare, stabilare, självsäkrare, mer avslappnad och ditt ljus strålar ut i världen, oavsett vad som händer omkring dig. Använd vår andliga väggdekoration som hjälpmedel vid meditation eller bara för att skapa en harmonisk atmosfär i dina rum. Väggklistermärket passar särskilt väl i yogastudios, för reikimästare, naturläkare, massageterapeuter, konstnärer, designers men även för vardagsrum, sovrum och ateljéer. Vårt klistermärke kan även klistras på fönster, dörrar, möbler eller laptops.

Mandorla Mandala - Wall Sticker

380,00 kr