Venusblomma Mandala - Venusplaneten i omlopp - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
336-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Venusblomma Mandala - Planeten Venus omloppsbana - Väggklistermärke

De flesta människor tror att strukturerna i kosmos har uppstått av ren slump. Det finns dock en idé som har existerat i alla kulturer sedan tusentals år tillbaka, att vårt solsystem består av en hemlig ordning. Forskaren Helmut Warm kunde genom moderna beräkningsmetoder visa att det finns geometriska samband dolda i solsystemet. Han hittade geometriska figurationer som ofta påminner om vackra mandalafigurer. Vårt stjärnformade Venusblommans väggdekal mandala representerar planeten Venus omloppsbana kring jorden. Venus omloppsbana följer rörelsen i form av en pentagram, som också kallas för Venuspentagram. Eftersom det är uppbyggt enligt det gyllene snittet, tilltalar det särskilt vår känsla för skönhet. Därför är symbolen inte bara mycket kraftfull, utan även vacker att betrakta. Symbolen för Venusblomman och pentagrammet hör till den heliga geometrin. Det bevisar att ingenting i universum har uppstått av ren slump, utan allt följer denna geometri. Venusblomman är en andlig symbol och står för harmoni, fred, kärlek och skönhet.

Det andliga väggklistermärket passar särskilt väl i yogastudios, för Reiki, naturläkare, massageterapeuter men även för privata utrymmen såsom vardagsrum, sovrum och kök. Eftersom energin från Venusblomman främjar helande och stabiliserar balansen, där det just behövs. Vårt klistermärke kan också klistras på fönster, dörrar, möbler eller laptops för att skapa ett harmoniserande, neutraliserande och lugnande vibrationsfält.

Den som är i harmoni med sig själv och den universella kärleken, är också i harmoni med den heliga geometrin. Med blomman som väggdekoration strålar stjärnmönstret av universell kärlek ut i dina rum och för med sig lycka, glädje och positiva vibrationer. Väggdekorationen påminner dig om att öppna ditt hjärta igen som en blomma, så att gamla sår kan läkas. Älska dig själv och följ ditt hjärta!

Venusblomma Mandala - Venusplaneten i omlopp - Wallsticker

320,00 kr