Lotus med Om-symbolen - Upplysning & Kraft - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
124-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Lotus & Om Tecken Klistermärke

Lotusblomman symboliserar upplysning, visdom och sinnes renhet och är ett av de åtta buddhistiska lycksymbolerna. Beroende på kulturkrets och religion har lotussymbolen specifika betydelser. Som symboler för gudar och människans själ är lotusväxter viktiga element i uråldriga legender. Lotusstjälken representerar i det gamla Indien världsaxeln, som uppstår ur det ursprungliga vattnet och bär planeten. Medan lotusblomman refererar till återfödelse och fulländning. Idag har lotusblommans magi också trollbundit den moderna världen, till exempel i form av mandalablommor, meditationskuddar eller smycken.

Den heliga stavelsen Om är ett heligt ljud som använts i årtusenden för att harmonisera kropp, själ och ande. Om-tecknet är det minsta men också viktigaste och mest kända av alla mantran. Det är den mest betydelsefulla religiösa symbolen för hinduer och buddhister. Ljudet representerar det transcendentala urskriket, vars vibrationer enligt hinduisk uppfattning ska ha skapat hela universum. Därför betraktas Om som det universella skapelseljudet. Forskning har visat att fast materia bildades från ljudvågor efter Big Bang. Kraftsymbolen sägs förstärka livsenergin, ge skydd och fred samt stödja jordning och rening.

Detta väggdekor passar perfekt för att förgylla yogastudios, behandlingsrum för naturläkare, healers, coacher inom personlig utveckling eller för alla som arbetar med healing, spiritualitet, medveten närvaro, medvetenhet och självhealing. Använd det sanskritiska symbolen för meditation, för att aktivera självläkande krafter och för inre frid. Betrakta den spirituella väggdekorationen, upprepa medvetet Om och du kommer att nå ett djupt tillstånd av varande.

Lotus med Om-symbolen - Upplysning & Kraft - Wallsticker

250,00 kr