Lotusblomma - Styrka, Skönhet, Utveckling - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
167-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Lotusblomma Väggdekor

Lotusblomman kallas inte utan anledning för "Helig blomma". Den symboliserar visdom och renhet i sinnet och är ett av de äldsta och mest djupsinniga lyckosymbolerna. Blomman har en mycket djup betydelse eftersom den växer upp ur slammet till vattenytan för att blomstra vackert. När det blir mörkt stänger sig blomman och sjunker åter under vatten. Vid gryningen kommer den upp till ytan igen och öppnar sig. Även vi människor kan ha gått igenom en liknande väg och sedan växa fram som en underbar blomma. Lotusblommans egenskaper representerar därför även andlig upplysning, personlig utveckling, transformation, styrka, nystart, välstånd, hälsa, lycka, renhet och naturligtvis skönhet. Även inom yoga har lotusblomman en speciell betydelse, där den står för upplysning och det tredje ögat. Detta avser chakrat mellan ögonbrynen.

Inom buddhismen representerar den vita lotusen renhet, den lila självinsikt, den rosa lotusen står för upplysning och att nå Nirvana, den blå för visdom och kunskap och den röda lotusen för kärlek och vänlighet. I vissa kulturer skiljer sig betydelsen av färgerna något. Inom kristendomen står näckrosen för fruktbarhet och renhet.

Lotusblomman kan användas som en väggdekal för Feng-Shui för att ge en positiv effekt på vårt välbefinnande i rum, lägenheter, hus och trädgårdar. Den vackra lotusblomma väggklistermärket utövar sin effekt överallt där du placerar dekorationen. Detta kan vara i ett yogastudio, ett wellness-rum, meditationsrum, massagerum eller ett behandlingsrum för naturläkare. En fin presentidé för alla som sysslar med healing, meditation, medveten närvaro och självläkning.

Lotusblomma - Styrka, Skönhet, Utveckling - Wallsticker

190,00 kr