Yin Yang - Förenande av polariteter - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
139-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Yin Yang Wall Sticker

Yin och Yang – det är uttrycket för motsatta former i vår värld: ljust-mörkt, manligt-kvinnligt, gott-ont, dag-natt. Yin Yang-symbolen är en av de mest kända symbolerna i världen och kallas även Monad. Detta harmoniska symbol tillhör Asien, eller österländska filosofier, och TCM (Traditionell Kinesisk Medicin). I I Ching, den historiska samlingen (ca 700 f.Kr.) full av strecktecken och ordspråk, även kallad Förvandlingarnas bok, hittades de första spåren av symbolen.

Framställningar av Yin Yang-principen har funnits sedan 1600-talet f.Kr. Symbolen, som oftast finns i svart-vitt, representerar symboliskt polaritetslagen. Allt har två poler, varje människa har sina solsidor men även sina skuggsidor. Yin betyder ursprungligen "bergets skuggsida" eller "flodens skuggiga strandkant", medan Yang kan översättas med "bergets solsida" eller "flodens soliga strandkant". Yang är det aktiva, impuls-givande (manliga) principen. Det förknippas med sol, dag, ljus och rörelse. Yin står för den passiva, inåtvända (kvinnliga) kraften. När vi tänker på Yin tänker vi på natt, mörker och tystnad.

Det speciella med dessa begrepp från kinesisk filosofi är att Yin och Yang inte är utestängande krafter utan kompletterar varandra. Utan ljus finns inget mörker, på djupt lidande kan största lycka följa. Båda behöver sin motsats och är beroende av och kompletterar varandra.

Väggdekorationen påminner dig om att se varje situation, varje tanke med distans och reflektera över båda sidorna! Endast då kan du se hela bilden. Livets mindre trevliga sidor är en del av det, precis som livets vackra sidor. De bildar tillsammans en harmonisk enhet. Det är för detta du är skapad och här på jorden. Den spirituella väggdekorationen visar dig att polaritet hör till livet och skapar en balans.

Vår högkvalitativa Yin Yang-dekal tillför din bostad och din arbetsplats spiritualitet och österländsk harmoni. Den passar som väggdekoration för vardags- och sovrum. I arbetsrummet och på kontoret påminner den oss om att efter ett professionellt misslyckande kommer positiva resultat oundvikligen att följa. Hos naturläkare och i spirituella yrken, där det handlar om att skapa harmoni, används symbolen gärna.

Observera: den "vita delen" som visas i motivet är genomskinlig, där finns ingen folie. Så du ser väggen igenom. Om bakgrunden är vit, kommer din Yin & Yang-väggdekal, om du har valt "mörkröd", att vara vit-mörkröd. Är bakgrunden svart, blir väggdekorationen svart-mörkröd.

Feng Shui Mått

Yin och Yang-dekalen finns tillgänglig i många olika storlekar. Det speciella här är våra Feng Shui-storlekar!!

Feng Shui gäller inte bara för rum utan även för siffror, eller specifika storlekar. Vid sidan av storlekarna har vi skrivit deras respektive Feng Shui-betydelse! Så du kan vara säker på att till och med valet av storlek förstärker den positiva effekten!

Yin Yang - Förenande av polariteter - Wallsticker

100,00 kr