Dorje Vajra - Upplysningens kraft - Väggdekoration

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
205-2-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Vajra Väggdekoration Betydelse

Vajra-symbolen är en viktig buddhistisk symbol, som också är känd som "Dorje". Den representerar oförstörbarhet, kraft och renhet. Den används ofta som ett rituellt objekt och symboliserar sinnet stabila natur och förmågan att övervinna hinder.

Denna symbol, som också kallas för åskväder, blixtstråle, diamantscepter eller åskscepter, är det väsentliga symbolen för Vajrayana. Vajrayana är en av de tre huvudgrenarna inom buddhismen och refereras ofta till som tantrisk eller esoterisk buddhism. Termen "Vajrayana" kommer från sanskrit och betyder bokstavligen "Diamantfordon" eller "Diamantväg". Benämningen "diamant" pekar på den oförstörbara, klara och upphöjda naturen av insikt som ska uppnås genom denna praxis.

Ursprungligen användes Dorje av tibetanska läkare som ett energetiskt helande instrument, för rening av auran och för att lösa upp energetiska blockeringar. Det populära buddhistiska ritualinstrumentet ansågs vara en skyddssymbol och ett meditationsobjekt och tillverkades av metall, bergkristall eller andra ädelstenar. En Dorje har två energipoler och det sägs att energi flödar genom åskväder.

Skaffa denna positiva väggdekor till ditt hem och låt symbolen påminna dig om sinnet oförstörbara natur.

Väggdekorationen passar för meditationsrum, yogarum, healingpraktiker eller massagestudios för att sprida kraft och harmoni.

Dorje Vajra - Upplysningens kraft - Väggdekoration

250,00 kr