Livets Blomma - Flower of Life (en yttre cirkel) - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
191-MG
I lager

Livets Blomma (en yttre cirkel) - Fönsterfilm / Frostat glasfilm

Flower of Life, Livets Blomma och Blomman av Livet består av cirklar och är den viktigaste symbolen inom Helig Geometri, eftersom den innehåller de fem platonska kropparna som byggstenar i universum. Dessa har använts i tusentals år i många kulturer som en allmän symbol för skydd. Symboliskt sett representerar den den kosmiska ordningen i hela universum, eftersom varje skapelse består av mönster och strukturer. Allt i naturen har sin egen cirkel, sitt eget livsrum, från det minsta atom till hela solsystem. Den sägs ha en harmoniserande och energigivande effekt genom att förstärka positiva vibrationer och minska negativa. Den kvinnliga formen av Livets blomma sträcker sig horisontellt längs blomaxeln, därigenom stöds kvinnlig energi, såsom harmoni och balans. I den manliga versionen löper axeln vertikalt, vilket betonar manlig energi, såsom fokus, beslutsförmåga och riktat arbete.

Som en av de äldsta kraftsymbolerna på vår planet utstrålar Blomman av Livet energi, harmoni och skydd. Den kallas också för Livets blomma och har en stor magisk och andlig betydelse för många människor. Du kan fästa fönstertatueringen med frostat glasfilm var du vill skapa en balanserande och harmonisk impuls för att återställa den bästa möjliga naturliga ordningen. Som fönsterfilm ska det harmoniserande mönstret av Livets blomma endast låta energi som stärker och är positiv komma in. Liksom med Feng Shui ska Livets blomma positivt påverka bostads- och livsrum. Världen som öppnar sig för oss när vi dyker in i Blommans värld är extremt fascinerande och leder oss tillbaka till vårt ursprung. Cirkeln i centrum vilar i sig själv och från den utvecklas alla andra cirklar. Livets blomma klisterfilm påminner dig om din inre styrka och de många möjligheter och förmågor du kan utveckla från denna inre kraft! Vår genomskinliga fönsterdekal med en yttre cirkel ger en fantastisk atmosfär till skyltfönster i meditationsutrymmen, yogastudios, välmående utrymmen och massagestudios. Den harmoniserande effekten av den självhäftande glasdekoren kan också användas som stöd i vardagslivet genom att du fäster fönsterfilmen på ett fönster eller en glasdörr som insynsskydd.

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Livets Blomma - Flower of Life (en yttre cirkel) - Fönsterfilm

320,00 kr