Livets Blomma fylld - Flower of Life - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
269-MG
I lager

Livets Blomma fylld  - Flower of Life  - Frostat glasfilm

Livets blomma är en esoterisk symbol som har använts som ett allmänt skyddssymbol i många kulturer i årtusenden. Den tillskrivs en harmoniserande och energigivande effekt genom att den förstärker positiva vibrationer och minskar negativa. "The Flower of Life" består av 19 cirklar som följer matematiska principer, såsom Pythagoras sats. Symboliskt sett representerar den den kosmiska ordningen i hela universum, eftersom varje skapelse i naturen består av mönster, strukturer och geometriska former.

Den kvinnliga varianten av livets blomma följer horisontellt längs blomaxeln, vilket stöder den kvinnliga energin, såsom intuition, harmoni, balans och kreativitet. I den manliga versionen löper blomaxeln vertikalt, vilket förstärker den manliga energin, som anses vara fokuserad, produktiv, beslutsam och målinriktad. Därmed har du båda alternativen öppna för hur du vill fästa klistermärket på din bils fönster eller hemma. Symbolen i frostat glasfilm skapar en välkomnande atmosfär i skyltfönster vid meditationsrum, yogastudios, wellnessutrymmen och massagestudios. Dess harmoniserande effekt kan också användas som stöd i vardagslivet. Genom att klistra glasdekorföljen på ett fönster, spegel eller glasdörr kommer du att känna dess utstrålning och kraft som kommer från detta motiv.

Som fönsterfilm ska det harmoniserande mönstret av livets blomma endast låta energi som stärker och är positiv komma in. Liknande Feng Shui ska livets blomma positivt påverka bostadsrum och livsrum. Cirkeln i mitten vilar i sig själv och från den utvecklas alla andra cirklar. Livets blomma klisterfilm påminner dig om din inre styrka och de många möjligheter och förmågor som du kan utveckla från denna inre kraft!

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Livets Blomma fylld - Flower of Life - Fönsterfilm

320,00 kr