Halv Livets Blomma - Flower of Life - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
108-2H-MG
I lager

Halva livets blomster fönsterfilm

Livets blomma är en symbol för oändligheten och den energi som genomströmmar allting i dess ursprungliga form. Den representerar den fullständiga ordningen vid skapelsens tidpunkt. Varje cell känner igen detta och försöker därför att rikta sig mot sin ursprung. Den exakta symboliken i livets blomma motsvarar den gyllene snittet, vilket skapar ett vibrationsvält med stärkande effekt. Livets blomma påminner oss om vem vi verkligen är. Som fönsterfilm ska bara den energi komma in genom den harmoniserade mönstret i livets blomma som stärker oss och är positiv. Cirkeln i mitten vilar och alla andra cirklar utvecklas från den. Livets blomma klisterfilm påminner dig om din inre styrka och de många möjligheter och förmågor som du kan utveckla från denna inre kraft! Livets blomma ska stödja läkning, intuition, harmoni, balans och kreativitet.


Fönsterfilmen ger integritet, mer privatliv och en harmonisk atmosfär. Mandala klisterfilm påminner dig om din inre styrka och de många möjligheter och förmågor som du kan utveckla från denna inre kraft! Glasdekorfolie ska stödja inre ro, läkning, intuition, balans och kreativitet. Symbolen av självhäftande frostat glas film ger både integritet för fönster och glasdörrar samt positiv energi. När solen träffar fönsterdekorationer syns en vacker, mjuk glimt. En vacker blickfångare för meditationsrum, skyltfönster, yogastudior, skönhetsstudion, hotell, wellness-rum, osteopater eller naturläkare.

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.


Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!


Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Halv Livets Blomma - Flower of Life - Fönsterfilm

190,00 kr