Livets Blomma - Flower of Life - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
108-MG
I lager

Blomman av Livet - Fönsterfilm / Frostat Glasfilm

Den urgamla symbolen för Blomman av Livet är utmärkt lämpad för rumsharmonisering, borttagning av inre blockeringar och meditation. Blomman av Livet är en esoterisk symbol och har använts som skyddssymbol i många kulturer i tusentals år.

Blomman av Livet innehåller den grundläggande geometrin för all materia i universum. Symbolen är spridd över hela världen och finns på olika platser för tillbedjan, som pyramiderna i Giza eller ingången till den "Förbjudna Staden." Ge ditt hem harmoni, djup inre frid och energi med vår "Blomman av Livet"-klistermärke. Blomman hjälper dig att lösa upp djupt sittande blockeringar och låter livsenergin (Prana) flöda igen i rum och inom dig själv.

Den cirkulära strukturen på ornamentet är mycket harmonisk och drar oss magiskt till sig. Vid närmare betraktande ser vi många olika mönster och former som ständigt förändras. Den når oss på en annan nivå, undermedvetet och till synes magiskt. Fönsterfilmen är utmärkt lämpad för att visa ett vackert motiv på en glasyta, som ett fönster, en spegel eller en glasdörr. Förutom den visuella förbättringen ger glasdekorationen med frostat glasfilm också perfekt integritet för dina rum. Således skapar den genomskinliga klisterfilmen på skyltfönster en vacker glasdekoration i meditationsrum, yogastudios, wellnessrum och massagestudios.

Den harmoniserande effekten av fönstertatueringen kan också användas som stöd i alla livssituationer, eftersom du känner dess utstrålning och kraft som kommer från detta motiv.

Som fönsterfilm låter det harmoniserande mönstret av Blomman av Livet endast den energi som stärker och är positiv att komma in. Cirkeln i mitten vilar i sig själv, och från den vecklar sig alla andra cirklar ut. Blomman av Livet klisterfilmen påminner dig om din inre styrka och de många möjligheterna och förmågorna som du kan veckla ut från denna inre kraft!

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Livets Blomma - Flower of Life - Fönsterfilm

320,00 kr