Livets Blomma Solskydd - Flower of Life - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
270-MG
I lager

Livets blomma - Flower of Lfie - frostat glasfilm insynsskydd för fönster

I Livets blomma återfinns den symboliska representationen av livet och den perfekta harmonin. Livets blomma är en symbol för oändligheten och den allomfattande energin i sin ursprungliga form. Den representerar den fullkomliga ordningen vid skapelsens ögonblick. Varje cell känner igen detta och försöker därefter rikta in sig mot sitt ursprung. Den motsvarar i sin exakta symbolik det Gyllene snittet, varigenom ett vibrationsfält med stärkande effekt byggs upp. Livets blomma påminner oss om vem vi verkligen är. Den är kapabel att lösa upp blockeringar i vårt energetiska system så att vår livsenergi återigen kan flöda fritt. Allt i naturen har sin egen cirkel, sitt område, sitt livsrum, från det minsta atom till hela solsystem. Hälsa innebär att dessa livscirklar befinner sig i ett harmoniskt ordnat tillstånd - och det är just detta tillstånd som "The Flower of Life" symboliserar.

Som fönsterfilm ska det harmoniserande mönstret av Livets blomma endast låta energi in som stärker och är positiv för oss. Cirkeln i centrum vilar i sig själv och från den utvecklas alla andra cirklar. Livets blomma klisterfilm påminner dig om din inre styrka och alla de möjligheter och förmågor du kan utveckla från denna inre kraft! Livets blomma ska stödja läkning, intuition, harmoni, balans och kreativitet. Symbolen från självhäftande frostat glasfilm ger insynsskydd på badrumsfönster, toalettfönster och glasdörrar, samt bidrar med positiv energi. När solen träffar fönsterdekorationen ses ett vackert mjukt glittrande.

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Livets Blomma Solskydd - Flower of Life - Fönsterfilm

320,00 kr