Livets blomma mönster - Flower of Life - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
118-MG
I lager

Livets blommas oändliga matrixmönster insynsskydd

Livets blomma är mer än bara ett dekorativt mönster. Det är en uråldrig symbol som representerar oändligheten, den ursprungliga energin och den perfekta ordningen i skapelsen. Mönstret är en del av ett oändligt matrixmönster som genomsyrar universum. Frostat glasfilm kan sättas ihop om och om igen och mönstret fortsätter oändligt.

Som fönsterfilm utvecklar livets blomma sin harmoniserande effekt. Den filtrerar bort negativa energier och tillåter endast positiv energi att passera. På så sätt skapas ett utrymme av kraft, inspiration och inre frid.

Livets blomma som självhäftande och ljusgenomsläpplig frostat glasfilm:

Insynsskydd och dekoration: Idealisk för badrumsfönster, toalettfönster och glasdörrar.

Positivt rumsklimat: Främjar harmoni, balans och välbefinnande.

Vackert glittrande: Vid solljus skapas ett förtrollande ljusspel.

Upptäck kraften i livets blomma och för in positiv energi i ditt hem!


Ytterligare användningsområden:

Bostadsrum: Sovrum, vardagsrum, kök, kontor, arbetsområde, vinterträdgård, meditationsrum, yogarum, healingpraktiker, fysioterapirum, läkarmottagningar, apotek, skyltfönster, fönsterdekoration

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Livets blomma mönster - Flower of Life - Fönsterfilm

250,00 kr