Fulländad Livets Blomma sexkant - Flower of Life - Utvidgning av medvetandet - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
188-2-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

The Completed Flower of Life Hexagon - Consciousness Expansion - Wallsticker

Fulländad Livets Blomma Hexagon - Medvetenhetsutvidgning - Väggdekal

Livets blomma har redan före Kristi födelse prytt olika platser. Även på många historiska byggnader kan man se Livets blomma. Livets blomma, även kallad Flower of Life, är både enkel väggdekoration och ett spirituellt symbol. Detta speciella ornament, bestående av många sammanflätade cirklar, verkar – om man betraktar det en längre tid – som om det rör sig och pulserar. Man kan både se och känna den höga vibrationen av den fulländade Livets blomma.

Detta väggdekormotiv visar den kända Livets blomma i fulländad och fortsatt form, utan yttercirklar. På så sätt framträder hexagonen, även kallad sexhörningen, tydligt, vilket är en av de stabilaste formerna på jorden. Bikupor är också sexkantiga och därmed mycket stabila, trots att de är gjorda av mycket tunnt material. Till denna hexagonala form kan man enkelt lägga till oändligt många sexhörningar.

Detta speciella symbol bidrar med positiv energi, skaparkraft och ett harmoniskt energiflöde i varje rum. Livets blomma anses allmänt vara en universell symbol för skydd, harmoni och enhetsmedvetenhet, eller "Allt är ett". För allt i universum är uppbyggt enligt mönstret av Livets blomma. Alla matematiska och universella lagar, som till exempel Pythagoras sats, Fibonacci-sekvensen, det gyllene snittet, Metatrons kub och de platonska kropparna, finns inom den.

Livets blomma väggdekaler kan verka harmoniserande, vilket gör den till en populär symbol inom det spirituella området. Vare sig det är ett yogastudio, ayurveda, meditation, helande praxis, coaching eller privata rum, är Livets blomma en uppskattad dekoration och gåva. Den högkvalitativa självhäftande klisterfilmen passar också som väggdekoration i stressiga områden som kontor, väntrum eller mötesrum. Men även rum avsedda för avkoppling gynnas av detta energirika och välgörande symbol.

Fulländad Livets Blomma sexkant - Flower of Life - Utvidgning av medvetandet - Wallsticker

320,00 kr