Boho Lotus Mandala - Yoga Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
289-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Yoga Mandala Lotus Väggdekoration

Termen mandala härstammar från det gamla indiska högspråket Sanskrit och betyder cirkelbild. Förenklat uttryckt är mandalas bilder av geometriska former som bildar sig runt en mittpunkt. De typiska dragen av den religiösa bildspråket spred sig genom buddhismen från Indien till många andra kulturer. Ett mandala innehåller en schematisk och geometrisk framställning av den kosmiska ordningen, som motsvarar de fyra himmelsriktningarna. Lotusblomman är den ursprungliga symbolen för kärlek, liv, det gudomliga ljuset och världens utfällning. Med sin helande kraft är livets blomma i alla spirituella traditioner det viktigaste elementet av helig geometri och representerar harmoniska energimönster. Den är ett av de åtta buddhistiska lyckosymbolerna och symboliserar visdom och renhet i sinnet.

Vårt Lotus Mandala Väggklistermärke i Boho-stil är inte bara något för konstnärer och fria själar, utan passar utmärkt som väggdekoration i vardagsrummet eller arbetsrummet etc. Ingen annan inredningsstil visar sig så oberoende av den arkitektoniska ramen som Ethno-trenden. Ett mandala i ditt hem eller på en meditationsplats utvecklar en energigivande och harmoniserande effekt. Även i många naturheilpraxen eller yogaskolor, där yoga praktiseras, används mandalas ofta. De cirkulära kraftsymbolerna tjänar även till att aktivera självläkande krafter och kan ha en positiv inverkan på vår psyke. Hitta inre lugn och ordning när du betraktar väggklistermärket.

Feng Shui Mått
Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan även för tal och storlekar. Vid valet av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui-betydelsen viktig. Så kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten!

Boho Lotus Mandala - Yoga Wallsticker

380,00 kr