Vänstervridande spiral - strömmande energi - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
261-2-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Vänstervridande Spiral Wall Sticker

Spiralen är en uråldrig universell symbol och har kopplingar till nästan alla kulturer. Spiraler anses vara mänsklighetens äldsta symbol. Utgrävningar har avslöjat spiraler på lerkärl, stenar, väggar och bruksföremål. Det dynamiska symbolen leder, likt ett mandala, antingen mot mitten eller bort från den. Spiraler verkar ständigt snurra och står därför för rörelse, universum och det ständigt föränderliga livet. I makrokosmos visar spiralgalaxerna förutsättningarna för livets uppkomst, genom bildandet av stjärnor och planeter, i mikrokosmos återfinns vår DNA i en spiralform likaså hörselsnäckan i vårt inneröra. I naturen hittar vi den i snäckskal, tallkottar, musslor, virvelströmmar, blommor och slingerväxter.

Spiralen är en av de viktigaste symbolerna i keltisk mytologi. På gamla hällristningar och megalitkonstruktioner har spiraler hittats. Det finns många former av keltiska triskelioner och knutmönster som visar spiraler. För kelterna symboliserade det mystiska tecknet oändlighet, livet och livsvägen. I den högervridande spiralen, som snurrar medurs, står mitten för födelse, från vilken man utfolder sig och utvecklas. Man växer och vinner i storlek, kraft och visdom.

I det spirituella området symboliserar den vänstervridande spiralen inflödande kraft och att vi återvänder till vårt ursprung. Den är ett tecken på återgång till enhet, det stora hela, till början av vår existens. Den vänstervridande spiralen hjälper dig att återhämta din livskraft om du kanske har varit för mycket i det yttre. Dra dig tillbaka inom dig, låt dig inte distraheras av andras förväntningar och känn efter vad dina sanna önskningar är. Betrakta den vänsterroterande spiralens väggdekor, blunda sedan och dra mentalt till dig ljus och positiv energi.

Vänstervridande spiraler visar oss vägen till vårt innersta och används därför ofta under meditationer. Därför är väggdekalen perfekt för meditationsrum, behandlingsrum, yogastudios, vilorum, healingpraktiker eller spaanläggningar. Vänstervridande spiraler används också när saker ska rensas eller för Feng Shui. De höjer rummets energi och verkar samtidigt harmoniserande. Du kan i vår butik köpa den höger- eller vänstervridande spiralen i olika färger och placera den i ditt vardagsrum, yogastudio, yogarum, arbetsrum, ateljé eller sovrum.

Vänstervridande spiral - strömmande energi - Wall Sticker

100,00 kr