Indiskt Mandala Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
326-WTCB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Mandala - indisk väggdekor

Ordet mandala kommer ursprungligen från det indiska sanskrit och betyder ungefär magisk cirkel, hjul och centrum. Dessa cirkelbilder används inom hinduismen och buddhismen som kulturföreställningar med magisk betydelse. Därför står varje buddhistiskt eller hinduistiskt mandala för ett andligt budskap och stödjer oss i sökandet efter inre harmoni under meditationer. Mandalas fungerar som en slags spegel, med vars hjälp vi lär oss att känna igen våra dynamiska krafter. Framställningarna av mandalas är oftast tvådimensionella, men genom sin livfulla och konstfulla utformning verkar de som en tredimensionell bild. Indiska mandalas avbildas ofta med tecknade blommor, paisleymönster, bohosymboler eller arabiska ornament, som alltid rör sig mot mittpunkten. Även den från Indien härstammande ornamentala kroppsmålningen Mehndi har blivit en populär kroppssmyckning i västerländska länder.

Vårt konstfullt dekorerade väggdekal med lotusblommor och indiska ornament är en berikande väggdekoration för varje yogastudio, meditationsrum, sovrum eller vardagsrum. Här är din fantasi nyckeln till att röra oss fritt från alla mönster och tänkande för att uppnå ett utvidgat medvetandetillstånd. Låt därför din fantasi flöda fritt och koncentrera dig på den inre uppfattningen så att du kan känna de energier som frigörs. Inom var och en av oss finns en mängd önskningar, hopp och rädslor som vi behöver känna igen för att kunna utvecklas som människor. Endast på detta sätt kan vi lära av våra erfarenheter och utveckla våra potentialer. Vår fokus flyttas då bort från rädslor och bekymmer, till ett positivt tillstånd av kärlek och tillfredsställelse.

Feng Shui-mått

Feng Shui gäller inte bara för rum utan också för siffror och storlekar. Vid storleksvalet av vår väggdekoration står den specifika Feng Shui-betydelsen. Så kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten!

Indiskt Mandala Wallsticker

500,00 kr