Metatrons Kub - Metatrons Cube - oändlig skaparkraft - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
107-2-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Metatrons kub wallsticker - symbol för oändlig skaparkraft

Metatron Kuben är en av de grundläggande skapelse mönstren i existensen. Den andliga symbolen är egentligen "gömd" i Livets blomma och blir synlig först när man kopplar samman mittpunkterna i de 13 cirklarna i Livets frukt. Denna mystiska symbol, även känd som "Metatrons kub", är den manliga motsvarigheten till Livets blomma som representerar den kvinnliga delen av skapelsen. Den hemliga symbolen för Livets frukt består av 13 cirklar och är gömd i Metatron-symbolen. De runda cirklarna representerar det kvinnliga och strecken som löper genom cirklarna och bildar hexagram som representerar det manliga principen. Båda påverkar och genomtränger varandra och förenas i denna kraftfulla skapelse symbol. Från den kan följande tredimensionella fem platonska kroppar härledas:

  • Tetraeder - representerar elementet eld
  • Hexaeder - symboliserar elementet jord
  • Oktaeder - står för elementet luft
  • Dodekaeder - förkroppsligar det extra elementet eter
  • Ikosaeder - representerar elementet vatten

Tetraedern förväntas lösa energiblockeringar medan hexaedrar kan samla dina krafter och frigöra nya energier. Du kan lägga negativa tankemönster åt sidan med hjälp av ikosaedern, dodekaedern öppnar en väg till ditt inre och oktaedern är din vägvisare till insikter om komplexa samband.

I den heliga geometrin anses Metatron Kuben vara en av symbolerna med högst vibrationsenergi, precis som ärkeängeln Metatron. Han sägs ha varit en människa en gång och är nu länken mellan människan och det gudomliga, eller ljuset och den allomfattande kärleken. Hans budskap till oss är klarhet, insikt och medvetenhet.

Använd den magiska väggdekoren för att identifiera lösningar, hitta svar, fatta beslut, besvara samvetets frågor eller hantera separationens smärta. En meditation med Metatronkub-klistermärket förenar dig med den högre ordningen, kopplar samman ditt sinne med ditt hjärta, fyller dina chakran med gudomligt ljus och harmoniserar dina energier. Symbolen förväntas harmonisera energifält, rena ljus strukturer, skapa enhetsmedvetande och väcka upplevelser.

Metatrons Kub - Metatrons Cube - oändlig skaparkraft - Wallsticker

380,00 kr