Ohana - Hawaii, Familj, Sammanhållning - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
126-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Ohana Handlettering Wallsticker

Ohana är ett hawaiianskt, djupsinnigt ord som står för familj, sammanhållning och gemenskap. Det förmedlar betydelsen att ingen lämnas ensam och att alla finns där för varandra. Ohana sträcker sig bortom den traditionella definitionen av familj och inkluderar även nära vänner och till och med den gemenskap som någon ser som sin familj. På Hawaii finns det "Aloha Spirit Law", en lag som säger att man ska förena hjärta och förstånd och möta alla med respekt, vänlighet och tolerans. Ohana kan också innebära att alla människor i världen är sammanlänkade och del av en större familj.

I den hawaiianska kulturen används "Ohana" ofta tillsammans med andra hawaiianska värden som "Aloha" (kärlek), "Lokahi" (enighet) och "Pono" (rättfärdighet) för att beskriva en allomfattande världsåskådning som främjar harmoni, fred och välstånd. Ho'Oponopono (finns också tillgängligt som väggdekal) är en förlåtelsesritual från den spirituella hawaiianska Huna-läran. Ritualen hjälper till att lägga avund och ilska åt sidan och leda harmoniska relationer.

Vår väggdekal med texten "Ohana" är ett vackert sätt att framhäva denna särskilda betydelse och värderingar i ditt hem. Med sin stilfulla design och djupa betydelse är den ett fantastiskt tillskott i varje rum, vare sig det är i vardagsrummet, sovrummet eller barnrummet. Om du letar efter en inspirerande väggdekoration eller presentidé som uttrycker din kärlek och anknytning till familj och vänner, så är väggdekoren "Ohana" det perfekta valet.

Ohana - Hawaii, Familj, Sammanhållning - Wallsticker

320,00 kr