Aloha - Hawaii hälsningsfras text - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
129-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Aloha Wallsticker

Aloha är en världsberömd hälsningsfras från Hawaii med en mångfald av betydelser. Aloha står för Hej, Välkommen, Adjö, Ha det bra, men också för vänlighet, sympati, medkänsla, vänskap, tillgivenhet, kärlek, godhet, överseende och tillgivenhet. Ordet aloha översätts bokstavligen där silben alo står för "i närvaro av" och ha för "livets andetag". Aloha Spirit lever i detta ord och utstrålar gästfrihet, godhet och hawaiianernas livsinställning. På Hawaii finns "Aloha Spirit Law", en lag som säger att man ska förena hjärta och förstånd och möta alla med respekt, vänlighet och tolerans.
Frasen används också för att uttrycka eller betona känslor som "Aloha `oe": Hälsningar! eller "Aloha kākou": Må vänskap/kärlek råda mellan oss.

Aloha står således också för mellanmänskliga relationer och syftar till att förena människor. För detta ändamål används ofta Ho'Oponopono, en förlåtelseceremoni från den spirituella hawaiianska Huna-läran. Ceremonin hjälper till att lägga avund och ilska åt sidan och leda harmoniska relationer.
Den svängda texten tillför lätthet och glädje i ditt vardagsrum och påminner dig om den kärleksfulla livsfilosofin från Hawaii. Möt dig själv och andra med kärlek och respekt. Sätt upp denna djupsinniga väggdekor i din hall, på din entrédörr eller i ditt vardagsrum för att välkomna alla gäster med kärlek och ge dem en god känsla.

Aloha - Hawaii hälsningsfras text - Wallsticker

320,00 kr