Öga av Kanaloa / Auge von Kanaloa - Huna Schamanism Hawaii Harmoniseringssymbol - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
169-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Huna Shamanismus Väggdeko - Kanaloas Öga

Huna-symbolen Kanaloas öga härstammar från hawaiiansk mytologi och har stor betydelse för Huna-shamanismen. Den traditionella hawaiianska läran och spirituella livsfilosofin överfördes muntligt från generation till generation under lång tid. Den var nästan bortglömd, men återupptäcktes sedan av den amerikanska New Age-författaren Max Freedom Long (1890-1971).
Han utforskade de imponerande magiska kunskaperna hos de hawaiianska shamanerna, kahunorna, och sammanfattade sina insikter i det han kallade Huna-läran.

Huna betyder "Hemlig kunskap" eller "Mysterium" och kan fritt översättas som "Healing genom lyssnande".
Den hawaiianska neoshamanismen ses som ett system där magi kan användas för att påverka ödet och livsvillkoren för den som utövar det.
Enligt Huna-religionen speglar verkligheten människans omedvetna övertygelser och trosuppfattningar. Enligt mottot: "Världen är det du tror den är." För att ändra verkligheten är det således nödvändigt att ändra de djupt rotade övertygelserna inom en person.

Innehållet i Huna-läran inkluderar bland annat: "De fyra nivåerna", "De tre delarna av självet", "De sju principerna", "Aka och Mana" och "Magisk handling". Huna-vägen är en väg till självförverkligande, harmoni, livsglädje, medkänsla och innefattar en holistisk livsinställning, samt medveten närvaro, det vill säga att leva i nuet.

Symbolen som visas på vår dekorativa väggklistermärke kallas "Kanaloas öga". Kanaloa är i hawaiiansk mytologi havets gud och en healer. Själva stjärnformade symbolen består av en punkt i mitten, en central stjärna, 4 omgivande ringar och linjer som löper från inuti utåt. De representerar kopplingen mellan insidan och utsidan och symboliserar livets nät. Stjärnan i mitten representerar en shaman, det vill säga en person som lever mycket medvetet och uppmärksamt och själv väver sitt livsnät.

Hawaii-symbolen representerar också "Kärn-självet", det vill säga universums centrum inom en själv. Mer specifikt symboliserar Kanaloas öga vårt inre själv och den direkta kopplingen från oss själva till universums centrum, till allt som finns. Allt är ett, allt är sammanlänkat på jorden och i universum. Det kallas också den gudomliga gnistan. Direkt översatt betyder Ka-na-loa den stora stillheten eller den stora freden.

Energin från Huna-symbolen verkar harmoniserande och har en positiv effekt på meditativt seende. Montera den spirituella väggklistermärket i ditt vardagsrum, sovrum eller i din helande praktik och symbolen kommer att harmonisera dina utrymmen. Kanaloas öga utstrålar en subtil energi, på hawaiianska kallad "Ki". Meditera med det mystiska Huna-symbolklistermärket och generera subtila energier. Kanske kommer du att känna den genererade energiflödet i kroppen. Det sägs om den hawaiianska symbolen att den kan användas för helande, eller för att stimulera fysiska och psykiska förmågor.

Feng Shui mått
Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan även för tal och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration är den specifika Feng Shui-betydelsen viktig. Således kan måtten förstärka den positiva effekten ytterligare!

Öga av Kanaloa / Auge von Kanaloa - Huna Schamanism Hawaii Harmoniseringssymbol - Wallsticker

100,00 kr