Germ of life - Tillväxt, Potential - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
448-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Germ of Life Wallsticker

Livets grodd är ett förstadium till Livets blomma. Efter att två cirklar förenats och skapat Vesica Piscis-symbolen, bildas genom ytterligare "celldivision" eller "förökning" av cirklarna Livets frö. I mitten av Livets frö finns en cirkel med sex blad arrangerade som ett mandala hexagram. Detta kallas för Livets grodd.

"Germb of Life"-symbolen ses som en ritning eller grodd för universums skapelse. Liksom ett korn från vilket nytt liv växer. Trots att fröet är så litet, innehåller det redan all information som behövs för att en stor planta kan växa. Hela byggplanen finns inuti, precis som i den mänskliga äggcellen. Därför står symbolen också för tillväxt, tillväxtens visdom, kreativitet, skapande, utveckling, utfällning och att allt är ett. Allt som finns i det lilla, finns också i det stora och vice versa. Detta är en av de hermetiska lagarna. Allt bär på självsimilaritet och överensstämmelse, vilket skapar harmoni och kompatibilitet.

Den enkla men ändå kraftfulla väggdekon påminner dig om din potential. Allt du behöver finns redan inom dig! Var modig, lämna din komfortzon och väx utöver dig själv! Symbolen strålar ut energin av obegränsade möjligheter som finns inom oss, i vår omgivning och i universum, in i ditt hem.

På grund av sin harmoniserande effekt används den även för healingarbete, meditation, energiarbete, manifestation och som visuellt hjälpmedel för andliga praktiker. Väggklistermärket passar utmärkt i vardagsrummet, ateljén, yogastudion, meditationsrummet, barnrummet, sovrummet, arbetsrummet, kontoret, överallt där det arbetas kreativt eller där nya idéer föds. Klistermärket är en fin presentidé för spirituella och kreativa personer eller för människor som önskar sig barn.

Feng Shui-mått

Livets frö-klistermärket finns tillgängligt i många olika Feng Shui-storlekar. Feng Shui gäller inte bara för rum utan även för nummer, eller specifika storlekar. Vid sidan av storlekarna har vi skrivit den specifika Feng Shui-betydelsen. På så sätt kan du vara säker på att till och med valet av storlek förstärker den positiva effekten ytterligare!

Germ of life - Tillväxt, Potential - Wallsticker

100,00 kr