Fehu runa - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
506-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Fehu-runa Wallsticker Betydelse

Fehu-runa: Det kraftfulla symbolen för lycka, rikedom och överflöd

Fehu-runan väggdekoration är en kraftsymbol som för med sig lycka, rikedom och välstånd. Det är den första runan i Futhark-alfabetet och symboliserar husdjur, boskap, ägande och egendom. Fehu-runan väggdekoration är ett fantastiskt sätt att skydda ditt hem, skapa positiv energi, välstånd och överflöd.

Runan kan också kopplas till fruktbarhet och fruktbara perioder, vare sig det gäller jordbruk eller andra livsområden. Det urgamla tecknet har, som alla runor, många betydelser men står också för "att skapa saker" och handlingskraft, att sätta saker i rörelse och därför också för livscykeln av födelse, liv och död.

Runalfabetet användes mest i Skandinavien av de germanska folken, inklusive vikingarna, och under tidig medeltid. Runorna användes för inskriptioner (information om fastigheter, människor, avlidna), men också för skyddsformler, magiska ritualer, spådomar och trollformler.

Denna väggdekoration är tillverkad av högkvalitativt vinyl och är enkel att applicera. Den finns tillgänglig i olika storlekar och färger, så att du kan hitta den perfekta väggdekorationen för ditt hem eller som en presentidé för någon annan.

Beställ din Fehu-väggklistermärke idag och bringa lycka och överflöd till ditt hem!

Fehu runa - Wallsticker

170,00 kr