64 Tetraeder - Kommunikation & Anslutning med enhetsfältet - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
385-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

64 Tetraeder Väggdeko - Gudomlig Energi

64-tetraedern tillhör den Heliga Geometrin och innehåller Stjärntetraedern, även kallad Merkaba. Merkaba består av två lika trianglar som genomtränger varandra och roterar mot varandra. Detta ska skapa ett starkt, högfrekvent energifält. Den uppåtriktade "Sol-tetraedern" representerar den manliga, elektriska energin, medan den nedåtriktade "Jord-tetraedern" representerar den kvinnliga, magnetiska energin. Mer betyder ljus, Ka betyder ande, Ba betyder kropp. Symbolen är tänkt att hjälpa till att aktivera ljuskroppen och resa genom universum, eller göra astralresor.

64-tetraedern är en 8-stjärnig tetraeder och kan, liksom Livets Blomma, fortsättas som ett oändligt tredimensionellt fraktal, eller fraktalt mönster. Detta matrismönster tros ligga till grund för hela skapelsen. Fysikern Nassim Haramein kunde visa att universum följer denna matris och att galaxer bildas vid knutpunkter. Han förklarade också alla kända fysikaliska ekvationer med detta mönster och skapade tillsammans med kvantfysikern Elizabeth Rauscher en enhetlig fältteori, som beaktar Einsteins fält-ekvationer och bekräftar denna matris, eller detta enhetsfält. "Informationskomplexet av 64-tetraedern avbildar Livets frö, eller Livets Blomma, och är bredvid 8-stjärniga tetraedern en nyckel till galaktisk och intergalaktisk kommunikation." Nassim Haramein, Universums Dekryptering.

Varje foton, eller elektron som någonsin varit sammankopplade, känner omedelbart vad som händer med den andra, även om den är på universums andra ände. "Spöklik fjärrverkan" kallade Albert Einstein denna effekt. Ändrar ett partikel sin laddning, ändrar det andra partikeln exakt samtidigt sin laddning. Det antas att elektronerna i kvantfältet fortfarande är sammankopplade (enligt Haramein genom ett svart hål) och kommunicerar därigenom. Således antas universum vara ett enhetsfält som är sammankopplat och ständigt utbyter information med varandra. Detta medvetandefält tros matas av oss alla, med alla våra erfarenheter, tankar och känslor. Genom varje ny kunskap vi skapar, växer detta fält allt mer.

Använd väggdekorationen för att komma i harmoni och förbindelse, eftersom symbolen visar polaritet, som är perfekt balanserad med varandra. Kommunicera med universum med hjälp av den geometriska vägg-, spegel-, möbel-, fönsterdekorationen och känn den mäktiga enighetskänslan. Vi alla är sammankopplade genom enhetsfältet, med detta osynliga, oändliga, skapande energifält. Där finns ingen materia, inga platser, inga ting och ingen tid. I informationsfältet är allt ett. Bara för att vi inte kan se eller uppfatta något betyder det inte att det inte existerar. Allt är sammankopplat och påverkar varandra!

64 Tetraeder - Kommunikation & Anslutning med enhetsfältet - Wallsticker

420,00 kr