Solarplexuschakrat Manipura - Självförtroende - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
445-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Manipura - Solarplexuschakrat - Betydelse

Det tredje chakrat eller solarplexuschakrat kallas på sanskrit för Manipura. Andra namn är Solarplexuscentrum, Manipurak, den lysande/den strålande juvelen, Nabhi eller Navelchakrat. Det är ett av de sju huvudchakrana i kroppen och ligger mellan naveln och det nedre slutet av bröstbenet, i magområdet.

Energin i chakrat sägs vara förknippad med magen, tunntarmen, levern, det autonoma nervsystemet, solarplexus, immunsystemet, men även mjälten och gallblåsan.

Det representerar självförtroende, jagets utveckling, självkontroll, viljestyrka, genomslagskraft, känslighet, känslor och makt.

Grundsymbolen är en nedåtriktad triangel i en cirkel, färgen är gul och antalet blomblad är tio. Enligt chakraläran sägs det att detta chakra är mycket energirikt och har särskilt mycket prana (livsenergi) lagrad. Det är därför det kopplas till eldelementet, Agni, och som namnet (Solar) antyder, till solen.

För att väcka solarplexuschakrat används i yogan mantrat, eller klangsilben RAM.

Människor med ett starkt solarplexuschakra är modiga, självsäkra, spontana, levande, vitala, fulla av handlingskraft, kan hävda sig, är medvetna om sin identitet och kan bearbeta sina känslor och tankar väl.

Använd Manipura-chakra väggdekoren för att stärka eldelementet i dig och dina utrymmen. Den andliga väggdekorationen påminner dig om att du har ett livssyfte här på jorden och att du finner det i takt med att du blir mer medveten om dig själv. Acceptera din styrka och leva ut din individualitet. Väggklistermärket är en symbol för att du får lysa utåt.

Solarplexuschakrat Manipura - Självförtroende - Wall Sticker

100,00 kr