Chakran med sanskritnamn - Chakra energicentrum set - Yoga wallsticker set

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
356-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Chakran med Handlettering - Boho Yoga Väggdekoration Set

I detta handlettering-väggdekal får varje enskild bokstav och varje chakrasymbol med text ett exceptionellt utseende med unik karaktär. Precis som yogans konst kommer även kunskapen om chakran från Indien. De olika chakrana används ofta under meditationer, mindfulnessövningar eller vid reiki för att återställa kroppens balans. Därför pryder många väggdekaler ett yogastudio eller ett meditationsrum som dekoration, men också för att låta positiva energier flöda och lösa upp blockeringar.

Chakrasymbolerna matchas individuellt med energicentra i människokroppen och är unika. Var och ett av de sju huvudchakrana har en egen symbol som består av olika komponenter. Chakrasymbolerna skiljer sig åt, exempelvis genom antalet lotusblad, grundformen, deras färg och det associerade mantrat. De är kopplade till egenskaperna och handlingarna som tilldelas det specifika chakrat. De sju huvudchakrana inkluderar:

Rotchakra / Muladhara: står för jordning, balans, livskraft, viljestyrka, stabilitet, mod,

Sakralchakra / Svadhisthana: står för partnerskap, sexualitet, skapande kraft, sensualitet, livsglädje

Solarplexuschakra / Manipura: självvärde, balanserade känslor, god magkänsla

Hjärtchakra / Anahata: kärlek, medkänsla, harmoni, hjärtlig värme, försoning, fred, godhet, helande

Halschakra / Vishuddha: uttrycksförmåga, kreativitet, kommunikation, vänlighet, öppenhet

Pannchakra eller det tredje ögat / Ajna: kunskap, visdom, insikt, förtroende, medvetande, fantasi

Kronchakra eller hjässchakra / Sahasrara: andlighet, anslutning till det gudomliga, stillhet, livets mening, fulländning, fred

Chakrana spelar en viktig roll i många andliga praktiker, som meditationer, (Kundalini) yoga, ayurveda, reiki och shiatsu. Blockeringar i energiflödet vill lösas upp så att livsenergin åter kan flöda fritt. Väggdekorationen påminner dig om att ta hand om din inre balans. Mandalas i lotusform kan tjäna dig som en hjälp under meditation. Mandalas symboliserar livets ursprung, eftersom allt i mandalan utgår från mitten. Fokusera på ditt inre och praktisera harmoniserande övningar så att din kropp förblir hälsosam, balanserad och stark. Väggdekorationen har en energigivande och harmoniserande effekt, bidrar till en avslappnad atmosfär i hemmet och är en påminnelse om hur chakranamnen heter på sanskrit.

Chakran med sanskritnamn - Chakra energicentrum set - Yoga wallsticker set

250,00 kr