Pannchakrat Ajna - Intuition - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
292-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Tredje Ögats Chakra Betydelse

Det sjätte chakrat eller pannchakrat kallas på sanskrit Ajna. Andra namn är Tredje Ögats Chakra, Vishetschakra, Panncentrum, Bhru Madhya och Dvidala. Det är ett av de sju huvudchakrana i kroppen och ligger mellan och något ovanför ögonbrynen.

Chakrats energi sägs vara kopplad till ögonen, hypofysen, medulla-komplexet, lillhjärnan, öronen, näsan, bihålorna, hormon- och nervsystemet.

Det står för intuition, insikt, vishet, fantasi, perception, medvetenhet, mindfulness, självförverkligande, klarsynthet och förbindelse med den andliga världen.

Grundsymbolen är en triangel som pekar nedåt i en cirkel med Om-tecknet. Färgen är mörkblå eller indigoblå och antalet blomblad är två. De antyder föreningen av dualitet. För att väcka pannchakrat uttalas mantrat KSHAM eller OM inom yoga.

Enligt chakraläran möts de två viktigaste energikanalerna (Nadis), kallade Pingala och Ida, i Tredje Ögats Chakra. De representerar dualitet och polerna sol och måne, manligt och kvinnligt, aktivitet/värme och vila/kyla. Genom föreningen av dessa energier kan man uppleva ett högre medvetandetillstånd eller upplysning. Meditation kan hjälpa till att befria tänkandet från dualiteten.

Chakrat sägs vara mest aktivt under avtagande måne och det kopplas till energierna från natthimlen och stjärnorna.

Människor med ett starkt pannchakra är mycket intuitiva, fantasifulla, kan ha klarsynta förmågor eller läsa tankar, känner igen bedrägerier, har ett klart sinne, god fantasi och förbindelse med den andliga världen.

Använd Ajna-chakra väggdekoren för att uppnå större klarhet. Den spirituella väggdekoren påminner dig om att meditera och stärka din intuition. Väggstickern är en symbol för universums stora enhet och att vi inte behöver skilja mellan "gott" eller "ont".

Pannchakrat Ajna - Intuition - Wall Sticker

100,00 kr