Kronchakra Sahasrara - Spiritualitet - Väggdekal

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
291-WTA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Kronchakra Sahasrara - Spiritualitet - Wall Sticker

Det sjunde chakrat eller kronchakrat kallas på sanskrit Sahasrara. Andra namn är tusenbladig lotus, toppchakra, toppcentrum, Wyoma, Sthana och Sahasradala. Det är ett av de sju huvudchakrana i kroppen och ligger på toppen av huvudet, ungefär i mitten av skalltaket eller direkt ovanför huvudet. I det klassiska indiska systemet sägs det att detta chakra befinner sig utanför kroppen.

Chakrats energi sägs vara kopplad till mitthjärnan, epifysen (tallkottkörteln), storhjärnsbarken, skalltaket och hela organismen.

Det står för spiritualitet, upplysning, självförverkligande, förbindelse med universum, höga medvetandetillstånd, enhet och gudomlighet.

Grundsymbolen är en triangel som pekar nedåt i en cirkel, oftast med Om-tecknet. Färgen är lila, ibland vit eller guld. Antalet blomblad är tusen, men representeras ofta (även i vår väggdekoration) symboliskt med 50 lotusblad. De tusen bladen står för de 50 sanskritbokstäverna och de tjugo permutationerna.

För att väcka pannchakrat uttalas mantrat OM inom yoga. Enligt chakraläran kan detta chakra endast väckas när alla andra chakran är starka och utgör en god grund. Då ska alla begränsningar av den fysiska kroppen och "livets hjul/karma" falla bort och lycksalighet och transcendens upplevas.

Chakrat sägs vara mest aktivt under nymånen. Det kopplas inte till något specifikt element, eftersom det transcenderar allt vi kan uppleva med våra sinnen.

Människor med ett starkt pannchakra är lugna, harmoniska, känner inre fred, inre ro, förbindelse och enhet, har en djup förståelse för livet och universum och känner universell energi.

Använd Sahasrara-chakra väggdekoration för chakrabalansering, för att uppnå en känsla av enhet och befria ditt sinne. Den spirituella väggdekoren påminner dig om att meditera och praktisera spirituella övningar (t.ex. yoga) för detta syfte. Kronchakrat symboliserar den högsta nivån av spirituell utveckling och föreningen av individen med universum. Allt är sammanlänkat, allt är ett.

Kronchakra Sahasrara - Spiritualitet - Väggdekal

100,00 kr