Fibonacci Mandala - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
125-WTBB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Fibonacci Mandala Wallsticker / Väggklistermärke

Mandala, dessa cirkulära, färgstarka kraftsymboler, har fascinerat mänskligheten i tusentals år. Ordet "Mandala" betyder i Sanskrit, det gamla indiska högspråket, något i stil med "cirkel, runt vilken allt roterar". De symboliserar avslappning, glädje, skönhet, harmoni och helande. Dessutom främjar de din kreativitet, stärker ditt förtroende, utstrålar glädje, ger kraft och inre frid. Det medvetna betraktandet av en mandala liknar en meditativ upplevelse som leder oss till vår kärna och sänder ut helande impulser. Detta betraktande stödjer på ett fascinerande sätt centrerandet på den egna mitten och den evigt sanna kärnan inom oss. Det lugnar nerverna och talar till själen på en djup, omedveten nivå.

Detta väggklistermärke har vi designat efter Fibonacci-talföljden, därför tilltalar det vår skönhetssinne och har en harmoniserande effekt. Fibonacci-följden är en oändlig följd av naturliga tal som beskriver många tillväxtprocesser i naturen. Den börjar med 1 (plus 1) och nästa tal erhålls från de två föregående talen. Därför Fibonacci-talen: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233 osv. Leonardo Fibonacci beskrev år 1202 tillväxten av en kaninpopulation. Men även de antika grekerna och indierna kände till talen.

Det geometriska mandalan påminner om en blomma, solros eller lotusblomma. Inom buddhismen är lotusblomman en symbol för hjärtats renhet, trohet, skaparkraft och upplysning. Fibonacci-talen förekommer ofta i naturen, även om de inte alltid är uppenbara. De har en koppling till det gyllene snittet och man finner Fibonacci-spiraler i kottar, solrosor, prästkragar, snäckskal, broccoli, växt- och trädväxt, mm. En solros har 89 blad, 55 roterar åt en riktning, 34 åt den andra. Även vår kropp följer överallt Fibonacci-talen. Vi har på ena sidan två lunglober och på den andra tre, vår ytteröra och vår snäcka motsvarar en Gyllene spiral.

Allt i universum följer en magisk byggplan och är således sammankopplat. Denna enhetskänsla och harmoni, visdom och skapelsens kraft strålar detta spirituella väggklistermärke ut. Det är därför perfekt för att förgylla yogastudios, behandlingsrum för naturläkare, naturläkningspraktiker, kosmetikstudios, meditationsrum och naturligtvis ditt eget hem. Denna väggdekoration kan hjälpa dig att åter komma i kontakt med din egen skapande livsenergi och flyta med den. Nytt kan ordnas och genom den kreativa gestaltningen kan mycket inre kraft och glädje frigöras.

VIKTIGT: Monteringen bör göras tillsammans med någon och kräver lite tid och tålamod.

Feng Shui mått

Feng Shui gäller inte bara för utrymmen utan också för tal och storlekar. Vid val av storlek på vår väggdekoration är den motsvarande Feng Shui-betydelsen angiven. Således kan måtten ytterligare förstärka den positiva effekten av Livets blomma!

Fibonacci Mandala - Wallsticker

380,00 kr