Namaste - The light within me honors the light within you - Yoga Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
135-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Namaste - The light within me honors the light within you - Yoga Wallsticker

Namasté - Ljuset inom mig hedrar ljuset inom dig

Namaste är en populär hälsning och Mudra (hälsningsgest) som ofta används inom yoga, där den uttalas och formas med händerna. Vanligtvis förs samman handflatorna framför bröstet nära hjärtat, medan huvudet böjs lätt framåt. Namasté-hälsningen härstammar ursprungligen från asiatiska länder och uttrycker högsta respekt för den andre. Fritt översatt betyder Namasté: "Det gudomliga i mig hälsar det gudomliga i dig", eller "Min själ hedrar din själ. Vi är ett." Mahatma Gandhi förklarade betydelsen av Namaste Mudra med dessa ord:

"Jag bugar mig för den plats inom dig där hela universum bor. Jag bugar mig för den platsen av kärlek, ljus, frid, sanning och visdom inom dig. Jag bugar mig för den platsen, där, om du är på den platsen inom dig och jag på den platsen inom mig, det endast finns det Ena av oss."

Vår högkvalitativa väggdekorationsdekal ger dina utrymmen spiritualitet och harmoni. Den spirituella handlettering-texten påminner dig om att vi alla är sammankopplade. När vi visar uppskattning mot andra, även om den andra har en annan åsikt, är vi oftast också kärleksfulla mot oss själva. Levande självkärlek innefattar förmågan att även känna medkänsla för andra. Väggdekorationen lämpar sig som väggdekal i varje yogastudio, idrottsstudio, gym, naturläkare, men även för ditt eget yogarum, meditationsrum, ditt eget vardagsrum eller andra utrymmen, speglar och möbler.

Namaste - The light within me honors the light within you - Yoga Wallsticker

320,00 kr