Happy mind happy life - Citat Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
248-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

"Happy mind happy life" Väggdekal Text

Lagen om attraktion är en grundläggande princip i universum: Likt drar till sig likt. Denna lag gör ingen skillnad på om vi är fattiga, rika, unga eller gamla - den gäller lika för alla. För att bättre förklara principen, låt oss ta en stämgaffel som exempel. Om flera stämgafflar är utspridda i ett rum och en stämgaffel slås an, kommer automatiskt alla stämgafflar i rummet att vibrera i samma ton - alla andra inte.

Nästan varje människa har psykiska blockeringar som har manifesterats i barndomen, när barn ännu inte besitter rationellt tänkande. Det handlar ofta om begränsande övertygelser som vi har övertagit från auktoritetspersoner baserat på våra barndomsupplevelser. Det är därför viktigt att känna igen och lösa upp våra inre blockeringar. Arbete eller meditationer med det inre barnet kan vara mycket helande i detta sammanhang. Vår väggdekal med det kloka citatet kan hjälpa dig att leva ett mer befriat liv i själslig harmoni.

Vi är vad vi tänker och allt som vi är, uppstår med våra tankar. Det man fokuserar på i sina tankar upplever man yttre i världen. Se därför till att alltid, om möjligt, ha glada och positiva tankar och ge lite utrymme åt det negativa. Med "Happy mind happy life" väggdekalscitatet påminns du varje dag om att ett lyckligt sinne möjliggör ett lyckligt liv. Sätt upp väggdekoren med det kloka citatet i ditt vardagsrum, sovrum eller i ett yogastudio, eller ge bort det till en vän som gillar att syssla med positivt tänkande.

Happy mind happy life - Citat Wall Sticker

380,00 kr