Dream big - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
247-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

"Dream Big" Väggdekal Affirmation

Under vår uppväxt har många av oss glömt bort att drömma stort, eller så har det aldrig lärt oss. Ibland är vi till och med rädda för att vara lyckliga och framgångsrika, eftersom komfortzonen, även om den inte är särskilt trevlig, är det bekanta och vana. Var modig och släpp dina blockeringar, för alla har en födelseätt att vara lyckliga, nöjda och framgångsrika. Ofta står vi i vägen för oss själva eftersom våra tankar och vår rädsla för potentiellt misslyckande ofta är för stor. Men universum är neutralt och dömer inte. Det skiljer inte på om 5 euro är lite eller 5 miljoner mycket, det är enbart vårt mänskliga tänkande som gör det. Kärleken följer universums lagar och hjärtat är som en magnet som drar till sig eller stöter ifrån sig människor och situationer. Upptäck hemligheten med attraktion i dessa kända böcker som: The Secret, Bestellungen beim Universum, Tänk rätt och bli rik, eller Hjärtmagneten.

Lagen om attraktion fungerar så här: Vi visualiserar våra önskningar och känner dem rent, som om önskningen redan var verklig, som en kärleksfull relation, ett hus vid sjön, hälsa eller ett fullt bankkonto. Det finns många guidade meditationer som kan vara till hjälp för att uppfylla önskningar. Känslan är mycket viktig, eftersom vårt hjärta sänder ut ett starkt magnetfält och som en magnet kan dra till sig det önskade in i vårt liv.

Därefter bör önskningen släppas och lita på att den kommer att uppfyllas. Tvivel och negativa trosuppfattningar hindrar uppfyllelsen. Ofta är man inte medveten om negativa trosuppfattningar som "människor med mycket pengar är bedragare". De kan bland annat hittas och lösas med familjeuppställningar eller arbete med det inre barnet.

Tro på din dröm och tillåt dig att tänka stort och drömma stort. Med denna vackert svängda kalligrafi väggdekal "Dream Big" kan du gå vägen mot en positiv framtid och se vad som kommer att förändras i ditt liv. Den vise motivationscitatet hjälper dig att varje dag tro på din stora dröm och hålla fast vid den.

Dream big - Wall Sticker

320,00 kr