Hakuna Matata - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
203-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Hakuna Matata

Utrycket blev särskilt känt genom Walt Disneys animerade film "Lejonkungen" och den animerade serien "Timon och Pumbaa", särskilt genom den namngivna låten. Här är ett utdrag från låttexten: "Hakuna matata, det ordet säger jag gärna - Hakuna matata, anses alltid vara modernt - Det betyder att bekymren alltid är långt borta - Ingen kan ta ifrån oss denna filosofi - Hakuna Matata"

Det har dock också använts i många andra sammanhang. Så Hakuna Matata på swahili betyder "inga bekymmer", vilket översätts till "allt är bra". Swahili är det mest spridda språket i Östafrika, som används i Kenya, Kongo, Rwanda, Somalia och Tanzania för kommunikation mellan olika länder. Denna fras har en global dragningskraft och är en av de mest populära skrifterna, särskilt bland människor som växte upp under 90-talet, när Disneyfilmen kom till biograferna.

Denna berömda afrikanska livsvisdom är numera välkänd av nästan alla av oss - inte minst genom den allmänt kända och älskade barnfilmen från det afrikanska djurlivet. Överför den positiva känslan från livet även till ditt bostadsutrymme. Oavsett var du placerar detta väggdekal, i ditt vardagsrum, arbetsrum eller något annat rum i din lägenhet, hjälper detta uttryck dig att kanske se vissa saker lite mer avslappnat. Livet är för kort för att oroa sig för saker och därmed missa världens skönhet. Med klisterbilden "Hakuna Matata" för du in gott humör på väggarna i ditt hem. Utrycket blir med sitt kraftfulla budskap en tidlös blickfångare och hjälper till att tänka positivt.

Hakuna Matata - Wallsticker

170,00 kr