Your only limit is your mind - Wall Sticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
358-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Your only limit is your mind - Wall Sticker

Your only limit is your mind syftar på att var och en av oss har många övertygelser lagrade i vårt undermedvetna. Både positiva och negativa, som vi har "samlat på oss" sedan barndomen. Dessa övertygelser kan låta så här: "Jag är inte tillräckligt bra, jag är inte värdefull, det jag har att säga intresserar ingen, jag är inte intelligent, jag är klumpig, osv." Ofta är vi inte medvetna om dessa övertygelser. Men genom självreflektion eller spirituella praktiker kan de bli medvetna för oss, och då kan vi läka dem. Negativa övertygelser kan hindra oss från att leva vårt kall, uttrycka vår sanning eller visa världen vad vi kan och vet.

Ett vackert exempel på begränsande övertygelser är historien om Roger Bannister. Fram till 1954 ansågs det omöjligt för en människa att springa en mil under fyra minuter. Men sedan gjorde Roger det! Han trodde att han kunde göra det och det gjorde han också! Han tränade och förberedde sig mentalt genom att visualisera sin seger. Efter det lyckades plötsligt även andra människor springa en mil under fyra minuter! Övertygelsen var bruten, och så vågade sig även andra på mer.

När du vill manifestera något, tänk inte smått! Tro på det bästa som kan hända dig, för det är din födelsrätt att vara lycklig, fri, älskad, framgångsrik och frisk! Visualisera och känn som om det du önskar redan är här. Det andliga väggdekorationen påminner dig om kraften i dina tankar! Använd din skaparkraft och öva mindfulness, tacksamhet och positivt tänkande. För att framgångsrikt manifestera är det viktigt att vara klar över vad man vill manifestera och ha en positiv och fokuserad inställning. Det är också till hjälp att använda visualiseringar och affirmationer för att förstärka det önskade resultatet. Genom att fokusera på positiva tankar och övertygelser kan man använda sinnet för att uppnå sina mål.

Detta motiverande heminredningscitat är en fantastisk påminnelse om att vi ofta begränsar oss själva i vårt tänkande. Med detta väggklistermärke kan du varje dag påminnas om att du är kapabel att uppnå dina drömmar och mål, bara du tror på dig själv. Väggklistermärket passar perfekt i vilket rum som helst, vare sig det är vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Det är också en enkel men vacker väggdekoration för yogastudios, coacher, psykologer.

Your only limit is your mind - Wall Sticker

320,00 kr