Buddha Huvud Silhuett - Wallsticker

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar plus frakt (SE)

OBS: Väggdekal kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
438-WT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lager

Buddha Huvud - Väggdekoration

Buddha var medveten om tankars och känslors kraft, därför fokuserar många av hans visdomar och läror på detta. Han menade att vi lider eftersom vi förtränger det obehagliga i livet, inte vill acceptera det och undviker det. Därför söker vi efter det behagliga i det yttre, som saker, upplevelser och människor. Vi är ofta stela, har vissa föreställningar om hur vårt liv ska vara och blir stressade när något inte går enligt våra planer. Vi lever inte i nuet utan är tankemässigt i framtiden och tänker att om detta eller det inträffar, då kommer jag att vara lycklig.

Buddha hade genom egen kraft och mental träning uppnått renhet och fullkomlighet i sitt sinne, upplysning och allomfattande visdom. Han hade utvecklat en lära för att hitta en väg ut ur känslomässigt kaos och yttre beroenden. Mindfulness och meditation spelar en viktig roll i detta. Det handlar om att vara medveten om våra tankar, känslor och sensationer i nuet och inte döma oss själva för dessa. Buddhas huvud som väggdekal ska påminna dig om denna övning och därmed leda dig ut ur dina gamla beteendemönster.

Gör det bästa av här och nu. Var ärlig mot dig själv, känn igen vad du känner och tillåt det. Då kan du läka och släppa negativa tankar och känslor. Enligt Buddha ska det vara möjligt för alla att hitta inre lugn och frihet. Många anhängare av buddhismen följer nu hans livsvisdomar:

"Meditera. Lev ett enkelt liv. Var lugn. Utför ditt arbete skickligt. Träd fram som månen bakom molnen och lys."

Silhuetten av Buddhas huvud kommer att bringa en lugn, andlig, harmoniserande och fridfull atmosfär i ditt vardagsrum, sovrum, meditationsrum, din healingpraxis eller din yogaskola.

Buddha Huvud Silhuett - Wallsticker

440,00 kr