Mandala Siktsskydd - Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
279-MG
I lager

Mandala Fönsterfilm

"Manda" betyder essens och "la" behållare, alltså en behållare som innehåller en essens. Mandalor ses som en visualisering av universum eller som vår inre reflektion. De vackra, oftast cirkulära mönstren, står för att allt är sammankopplat, ända in i oändligheten. Mandalor består av många fraktaler som kan byggas vidare in i det oändliga. Cirkeln symboliserar även oändlighet, eftersom det inte finns någon början och inget slut.

Mandalor tillskrivs oftast buddhismen men kan hittas i varje kultur, likaså överallt i naturen. I våra ögon, eller iris, i blommor, snöflingor, spindelnät, årsringar hos träd, suckulenter, med mera.

Med detta harmoniserande och lugnande mandalamönster kan du förgylla dina utrymmen. Samtidigt fungerar klisterfilmen som ett insynsskydd. Det är enkelt utformat och innehåller i mitten något som liknar livets frö och påminner om blad eller en liten blomma.

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Mandala Siktsskydd - Fönsterfilm

320,00 kr