Livets blomma - Allt är ett - Poster - Affisch

Lägg till i önskelista

Lieferzeit: 3-9 Werktage (abhängig von Auswahl), Kostenloser Versand (DE), andere Länder zzgl. Versand

Hinweis: Alle Wandbilder werden speziell für dich hergestellt. Das spart Ressourcen und hilft damit unserem wundervollen Planeten Erde.

SKU
WBG-108
I lager

Livets blomma Väggmålning - Affisch - Canvas

Livets blomma är skapelsens levande mönster, matrisen för allt väsen. Det är den formativa utvecklingen av strukturer och i tusentals år har symbolen varit känd över hela världen och i många olika kulturer. Den upptäcktes till exempel i Egypten i Osiristemplet i Abydos och vid ingången till den förbjudna staden i Kina. Livets blomma sägs ha en harmoniserande och energibalanserande effekt. Det är en symbol för oändligheten och sägs öka positiva vibrationer och minska negativa blockeringar. Livets blomma, även känd som livets blomma, består av 19 cirklar och är den mest kända symbolen för helig geometri. Helig geometri är skapelsens grundläggande byggsten, som ger oss tillgång till enhet och allt gudomligt. Den följer matematiska och universella lagar som Pythagoras sats, Fibonacci-sekvensen och det gyllene snittet. Vi tycker att musik, arkitektur och konstverk som skapats efter henne är särskilt vackra.

Allt är ett! Affischen påminner dig om att vi alla är sammankopplade och allt påverkar varandra. Närhelst du känner dig ensam, ledsen eller hjälplös, visualisera symbolen och känn den harmoniserande energin och det stora nätet av medvetenhet och kärlek. Allt som någonsin har skapats är perfekt, inklusive du. Allt vibrerar i perfekt harmoni, som det universella vibrationsmönstret av Livets Blomma. Meditera, visualisera det universella vibrationsmönstret och känn kopplingen. Så kommer du till vila, självkännedom, harmoni och frid. Väggmålningen påminner dig om din inre styrka, din perfektion och de många möjligheter och förmågor som du kan dra från denna inre styrka.

Livets blomma - Allt är ett - Poster - Affisch

130,00 kr