Asklepiosstav, Ormstav - Siktsskydd Fönsterfilm

Lägg till i önskelista

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar, plus frakt (SE)

Obs: Fönsterfilm kommer att göras kärleksfullt åt dig för hand efter mottagandet av betalningen och kan ej returneras.

SKU
278-MG
I lager

Äskulapstav Insynsskydd för Fönster - Skydda ditt hem med symbolen för läkning

Äskulapstaven, symbolen för Asklepios – guden för läkekonst enligt grekisk och romersk mytologi, är en kraftfull symbol för hälso- och sjukvård. Traditionellt associerad med helgade ormar inom Asklepios' helgedomar, representerar denna stav med en slingrande orm kring sig inte bara läkning och medicin utan även visdom och förnyelse, tack vare ormens förmåga att ömsa skinn och "föryngra" sig själv.

Detta unika insynsskydd med Äskulapstavsmotiv är ett utmärkt val för alla som uppskattar andlig och fysisk hälsa, inklusive yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård som läkare, tandläkare, apotekspersonal, naturläkare, och inom holistiska behandlingsmetoder. Den lämpar sig väl för användning i privata hem, läkarpraktiker, wellnesscenter, samt yogastudios för att skapa en lugn och helande atmosfär.

Hygieia, hälsans gudinna och dotter till Asklepios, förknippas ofta med renhet och förebyggande vård, vilket ytterligare betonar denna fensterfilms hälsofrämjande egenskaper. Ett idealiskt val för miljöer där hälsa och välbefinnande står i fokus, som behandlingsrum och apotek, där den tjänar som en påminnelse om hälsoomsorgens historiska och symboliska rötter.

Integrera denna symbol för antikens medicinska visdom och skydd i ditt hem eller yrkesutövande för att inte bara erbjuda insynsskydd utan också för att omfamna den djupa betydelsen av läkning och balans mellan kropp och själ. Perfekt för alla som värderar en harmonisk miljö och önskar omge sig med symboler som speglar livets cykliska natur och läkandets kraft.

Vår Äskulapstav Milchglasfolie är mer än ett insynsskydd; det är en hyllning till den tidlösa kopplingen mellan hälsovård och natur, mellan det jordiska och det gudomliga, vilket gör den till en oumbärlig tillgång för alla som strävar efter en helande och positiv livsmiljö.

Information om motivet:

Vår självhäftande fönsterfilm är konturskuren. Det betyder att vi skär ut motivet från filmen. På den plats där motivet är negativt utskuret är glasytan synlig.
Du beställer en rektangel där en halv livets blomma är placerad i mitten. Motivet har ett avstånd till kanten på ca 2,5 cm.

Beroende på hur stor ditt fönster är kan du antingen klippa av filmen före eller efter montering för att den ska passa i ditt fönster. När blomman är färdigmonterad, kör försiktigt med en vass kniv, som en mattkniv / mattkniv, längs kanten och ta bort en överflödig film. En monteringsinstruktion bifogas din leverans!

Om du har speciella önskemål, som till exempel ett större avstånd från motivet till filmens kant, eller en bredare / högre film, kan du meddela oss detta via textfältet. Vi återkommer då till dig!

Information om filmen:

Denna matta special-PVC-folie i silvergrått och guld skapar en vacker frost- eller iseffekt på glasytor. Klisterfilmen har en reducerad ytgångsglans och passar särskilt väl för dekoration av glas, glasdörrar, fönster, skyltfönster och speglar. Den är självhäftande, ljusgenomsläpplig, UV-resistent och tvättbar. Fönsterfilmen kan användas som glasdekoration och/eller som insynsskydd samtidigt som den låter ljus passera.

Beroende på motiv kan antingen en våtapplicering eller en torrmontering utföras. För större sammanhängande ytor rekommenderas våtapplicering, som bäst bör göras vid temperaturer över 18° C.

Information om färg:

Färgåtergivningen av produktbilderna är avsedd för en icke-bindande orientering. Guld och silver är egentligen inte färger, vi uppfattar dem endast som färgnyanser genom ljusinsläpp. Därför är det svårt att återge färgerna sanningsenligt digitalt. Eftersom folien är lätt genomskinlig och beroende på ljusinsläpp ser guld- och silvertonerna annorlunda ut. Vi rekommenderar därför att före köp testa färgtonerna med våra testremsor för att se de verkliga färgerna.Asklepiosstav, Ormstav - Siktsskydd Fönsterfilm

180,00 kr